nedeľa 19. apríla 2015

Krajčírska figurína - DRŽIAK NA BIŽU??

Prerábka krajčírskej figuríny

Zistila som, že už neviem kde mám dávať rôzne retiazky, náhrdelníky, korále, najmä tie dlhé. Niečo mám na lampičke v kúpelni, niečo zavesené v spálni na zrkadlách, niečo v šperkovnici a tie kratšie na držiaku. Keď si chcem niečo obliecť, tak sú pomotané a pokiaľ ich rozmotám, tak si ich radšej nedám.
Počas roka bábku na šitie používam veľmi zrietka a tak je uskladnená, lebo pokiaľ by ostala v spálni, tak by z nej bol držiak na oblečenie, na kopu oblečenia. 
Včera som bábku zniesla z pôjdu, že urobím fotky šiat a tak ma napadlo, že na ňu ušijem nejaký poťah. Našla som vyradenú prúžkovanú nočnú košelu a poťah je hotový.  


Bábku som chcela použiť len tak, ako doplnok, ale oči mi padli na všadeprítomnú bižutériu a skoro všetko čo som našla som zavesila na ňu. 


PRAJEM PRÍJEMNÝ ZVYŠOK DŇA


4 komentáre:

  1. ...ANI som to nedočítala a už píšem...takú chcem ! ,presne takúto...nie vintage,nie kvietkovú,nie drotársku,bodkovaná mi ,,ušla ,, v KIKA...a pásiky, tie milujééém,pásiky ,o tom sa mi ani nesnívalo,žeby panna mohla byť pásikavá ,a je NAJ...šperky nemám...
    P.S.:kvôli pásikom plánujem tričko od Kristíny Farkašovej,ktorá ich tvorí a predáva na blogu ...kompótová,koláčová....blog...a má tam aj Karel Mayovky tričká :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prv som rozmýšľala, že tie prúžky namaľujem, potom že by to bolo na celý deň a začala som hľadať jedno vyradené prúžkované tričko, ktoré som nenašla, ale našla som niečo iné. Tričká nevyhadzujem, čo keď z nich ušijem dakedy niečo, možno chlpaté vankúše ?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť