štvrtok 26. marca 2015

ZRKADLOVÁ SKRINKA -prerábka

Ešte raz lepenie zrkadiel na nábytok - bez farbenia

Kozmetická skrinka sa podľa mňa podarila, prerobila sa taburetka a zvyšok spálne?  2 nočné stolíky, nemý sluha, bordová posteľ a obrazy bordových ruží. Aby som tú spálňu trochu vycentrovala, tak na druhú stranu by sa zišla miesto nočného stolíka nejaká šuflíková komoda. Lenže nič vhodné, čo by stálo za to. Tak aspoň nejakú skrinku by som ešte obložila zrkadlom.
Doma sme mali ešte uskladnené skrinky z bývalej obyvačky. Dobré na nich je, že sa dajú celé obložiť, nepotrebujem nijakú farbu, len zrkadlá a lepidlo.
Zrkadlá na túto skrinku stáli 30,- €, nakoľko ich bolo treba oveľa viac ako na stolík. Potom dve  úchytky  a lepidlo MAMUT.   




 NÁVOD:  Do obyvačky na koberec a nejakú ochrannú dečku si položíme skrinku. Zapnete si v TV nejakýFILM (nie dizajnový program, na ten sa musíte pozerať, ale  film ten sa dá aj počúvať) a začnete na bočných častiach lepiť zrkadlá. Nanesiete v bodoch lepidlo , priložíte zrkadlo ku skrinke, so zrkadlom pohnete hore-dole, tým sa vám to lepidlo trochu roztiahne a pridržíte na minútku zrkadlo. Skúsite či drží a lepíte ďalej, končíte vrchným dielom. Priskrutkujete úchytky, dopozeráte film a skrinka je hotová. Ja som ju ešte nechala ležať do druhého dňa a sem tam som pritlačila zrkadlá, pre istotu.  

 Takže zo spálne je už hotový a predstavený kozmetický stolík s taburetkou a prestriekané zrkadlo z JISKU, potom skrinka ktorá bude slúžiť miesto nočného stolíka a  ostáva predstaviť prerábku zrkadla, kresla, postele, a tiež lustra, (všetko DIY).
Spálňa je už na 90 percent hotová, je vymaľovaná, obrazy bordových ruží premaľované, ďalšie obrazy nakreslené. Na 100 percent, ale nikdy nebude hotová, lebo na druhej stene je veľká skriňa, je pekná, ale zišla by sa vstavaná, ale tam asi nedôjdem, lebo musím prerobiť obývačku, kúpelňu..... a ... a..... a....
                                                           Prajem príjemný zvyšok dňa 

1 komentár:

  1. Musím povedať, že v oblepovaní nábytku zrkadlami si proste jednička. Super premena. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť